utrecht-curacao.reismee.nl

wachten

Woensdag 24- 3-2010

8.45 uur het lange wachten is begonnen, de koffers zijn gevuld met vuile kleding, de koelkast is zo goed als leeg en we liggen beide in de zon. Het licht is zo scherp dat ik haast niet kan lezen wat ik type, dat is meer voorgekomen deze vakantie. Ik las net mijn hele site nog eens door en heb ik geen rode kop van het verbranden dan toch wel van de vele typefouten.
Ach terug in Nederland zal ik daar weer op gaan letten, nu is het allemaal vrijblijvend :
Terugdenkend aan deze vakantie dan voel ik rust, genieten vrijheid en alleen maar ontspannen. Vanmorgen heb ik de auto weer ingeleverd en ik ben blij dat ik hem weer heel ingeleverd heb. Wat waren wij toe aan zo'n vakantie, wat is het heerlijk als je savonds je hoofd op het kussen legt en je slaapt. Voor het eerst in 4 jaar geen gebroken voeten, of andere ziekten of overledenen.Ik las net op internet dat ons vliegtuig op tijd vertrokken is uit Amsterdam.naar Aruba,raar idee dat dat ding vanmiddag om 16.05 pas hier is.

Ayoo

annie

Nu zit het er al weer op voor jullie. Bedankt voor alle leuke verhalen en foto's en een goede vlucht gewenst.

Tine

Laat die tijd na die 4 jaar nog maar lang duren.. Vast fijn om weer thuis te zijn.