Slot
Dinsdag 23 maart 2010
We zijn bezig met de laatste loodjes, zojuist ingecheckt voor de terugvlucht. Rij 14 b en c zitten we, vanavond gaan we nog een keer in Landhuis Daniel eten en dan morgen het lange wachten, we hebben het huisje nog een halve dag langer geboekt, anders moesten we er om 10 uur al uit en wat moet je dan, nu lunchen we nog lekker hier en gaan dan onder de douche en om half vier komt het busje om ons naar de luchthaven te brengen, schema tijd is dat we om 17.50 u. het luchtruim kiezen. Nederlandse tijd is dat 22.50 en om 8.00u Nederlandse tijd hopen we dan weer op een andere plek van het Koninkrijk der Nederlanden uit te stappen, namelijk op Schiphol. Dan zullen we even de jetlag van ons af moeten schudden. We vliegen de hele nacht en uit ervaring weten we dat we niet veel zullen slapen, als we thuis zijn zullen we een paar uur gaan slapen, graag donderdag morgen niet bellen. Nu genieten we nog even van de strak blauwe lucht en de vele dieren om ons heen oplettende kijkers zullen misschien op een van de foto's gezien hebben dat we in de voederbakken van de vogels wat worstjes hadden gedaan, het was echter al slaaptijd voor de vogels. Op een gegeven moment zat ik nog alleen buiten, het was al aardedonker en ik zag ineens een groot zwart beest in de boom zitten. Ik schrok toch wel even, maar bedacht me dat jachtluipaarden hier niet voor komen en ging kijken, het bleek een kat die de worstjes op zat te peuzelen, hij ( of zij) was dus in de boom geklommen.
Dit wordt misschien wel het laatste bericht uit de West, bedankt voor alle reacties en tot ziens of horens
jammer voor jullie dat het voorbij is. Ik hoop dat jullie een goede vlucht terug hebben. Zal jullie als jullie thuis zijn bellen, maar niet op donderdag. lieve groeten nelleke
Inderdaad, ook als ik met de webcam vanaf het Plaza Hotel kijk, een prachtig blauwe lucht.
Een foto tip mogelijk:
Een laatste ondergaande zon?
Kon delti bolli
Kon delti bolli
Goede vlucht gewenst
Dushi's,
Kalinichta maimoes! Tie kanis?
Hopi bon vuelta con KLM!
Alvast bon bini in Holanda,
Lunetten, salam aleikum!
Lauh&HayatiniXXX
Jullie komen op een prachtige lente dag thuis, lekker nagenieten, uitrusten en tot ziens.