Willemstad
Willemstad wordt vandaag vereerd m et een bezoek van ons. De auto wordt weer vanouds bij het waaigat geparkeerd. De Emmabrug is open dus we gaan met het pontje over het water van Punda naar Otrabanda, hetgeen overkant betekend. We bezoeken het Rifford en verbazen ons over hetgeen hier is bij gebouwd. De hele weg van de nieuwe aanlegplek van de cruiseschepen is een en al luxe met fonteinen en juwelierswinkels. Je merkt dat deze gasten van de cruiseschepen voor vol worden aangezien, nergens zie je zon rijkdom als hier. We drinken wat en winkelen wat, dan gaan we over de pontjesbrug weer naar Punda. We lopen naar de auto en dan gebeurd er iets wat jaren niet gebeurd is een zwerver komt aanhollen en roept ikke op jullie auto gepast. Zou dit dezelfde zijn van jaren geleden? Zo ja dan heeft hij behoorlijk bijgeleerd, ikke wil iets eten, drinken en als je me Fl. 10,00 geeft kan ik nog warm eten ook. We moeten een beetje lachen en zeggen 5 gulden lijkt ons ook genoeg en dat vind hij prima. Hopelijk koopt hij er inderdaad eten voor en geen drank of nog erger drugs, maar ja dat is in zijn handen. We rijden weer naar ons rustpunt, waar de Antilliaanse mevrouw weer voor ons kookt, rijst met kip en groente: lekker gegeten, vanavond doen we het met een broodje knakworst, want de bodem van de portemonnee komt in zicht. Geen medelijden nodig hoor, de reden is dat we gewoon zin hebben om thuis te eten.
Gisteravond hebben wij weer heerlijk bij Daniel gegeten. Evert trio Daniel en daarna garnalen met courgette. Ik at carpaccio en sukadelapje gestoofd in de jus. Het was weer heerlijk. Na afloop maakte Evert een foto van de maan, ik zal hem zo proberen te plaatsen. Let op dat de maanstand hier anders is dan in Nederland, bij ons is halvemaan een beetje verticaal, hier ligt hij bijna horizontaal. Ja, het is dezelfde maan die jullie zien, maar wij kijken er anders tegenaan zal ik maar zeggen.
Ayoo
Hier weer even een reaktie van mij. Wat genieten jullie zeg. heerlijk hoor! Al dat lekkere eten en die mooie foto's. John heb jij op de pont de klot van pappa op of is het je nieuwe haardracht? Het wordt hier nu toch echt lente. Evert, ik zit al 2 dagen schaatsen te kijken.Sven is weer wereldkampioen. Misschien volg je het daar ook wel. Verder geen nieuws. groetjes
Tjonge jonge de complimenten worden steeds erger eerst wordt ik aangezien voor Joran en nu een klot op? Ik stop met foto's van mezelf, want dit wordt te gek:)