2 e zaterdag
Bon dia,
Het is zaterdag, gisteren waren we al weer een week hier de tijd vliegt.
Gisteravond zijn we weer lekker wezen eten in landhuis Daniel. We hebben beide een verassings trio genomen 2 soorten vis Tonijn en sprot en slakken.Daarna Eef een carpacio en ik varkenshaas met tutti frutti uit de römertopf ieder een glas wijn. Heerlijk gezeten en gegetenom 22.00 uur gaan de luikjes toe.
Vandaag wordt een rustdag ingevoerd, dit in verband met de ontzettende warmte uitslag van Evert hij wil graag een dagje uit de zon blijven.Dus verder vandaag geen nieuws en geen foto's denk ik. Op een van de foto's die al geplaatst waren zie je een duif op een schelp zitten, deze komt daar elke morgen even zitten, we noemen hem onze vredesduif, hij laat ons tot 50 cm in de buurt.Dan besluit ik weer met ayoo, ik blijk dit steeds verkeerd geschreven te hebben.
Ayoo
Ik ber erg jaloers op jullie, het klinkt allemaal echt heerlijk! wel jammer van evie's uitslag, maar ik hoop dat die rust dag jullie goed doet. geniet nog lekker van jullie vakantie!
Hallo lieffies,
Het water loopt me in de mond met dat verrassingsmenu van landhuis Daniel!
Dat klinkt echt goed. Ik heb zo'n vermoeden dat jullie daar nog wel terugkeren.
Hopelijk verdwijnt de warmteuitslag van Evert net zo snel als mijn kippevel verdween toen ik thuis de kachel aanzette nadat ik vanmorgen langs de lijn naar de voetbalwedstrijd van Alex stond te kijken en een waterig zonnetje verstoppertje speelde met de wolken terwijl de gure wind hard uit de noordwest hoek bleef komen.
Geniet en hopi ayoo!
Heerlijk klinkt het diner, maar ja als slagersdochter eet je geen vis.... Jakkie, uitslag, de jeuk springt op mn lijf, heb veel "geleden"door die uitslag. Jullie hebben t best naar de zin gezien elke dag weer de fotoos, t wordt van haaarrrttte gegund, geniet er dus van !!!!Liefs maar weer van Aad en Tine( zijn beiden weer de beter)
Lievvzzz
Leuk al die stukjes te lezen. Geniet maar lekker van de zon en het lekkere eten. Hier regent het en is het koud.
Ik heb m'n fotoboek klaar van Zuid Afrika. Daar kijk ik maar veel in dan krijg ik het ook een beetje warm.
Evert, sterkte met de jeuk.
Verder geen nieuws.
groetjes ook van Aad, Arianne, Sander, Nathan en Iris