utrecht-curacao.reismee.nl

even tot rust komen

tja je moet een beetje bijkomen zo'n eerste dag. Na de koffie ontbijt gaan we nog even naar de receptie waar je 6 dagen per week koffie kan drinken. We ontmoeten andere Nederlanders maar se sfeer is niet mijn cup of tea. Dit doen we maar niet meer. Daarna naar Willenstad feest der herkenning aan de handelskade wat drinken de Emabrug: the old lady gaat open en een Turkse tanker vaart binnen. Daarna weer naar het appartement daar heeft de vrouw van de werknemer van het park een Antilliaanse maaltijd klaargemaakt voor ons. We eten dit lekker op. Dan wat rusten om 3 uur nog even naar het zwembad. Weer een maaltijd en nu zitten wij in het donker op onze porch.

Ondanks geen suiker vliegen de vleermuizen weer om me heen. Minder dan gisteren.
het zijn echt vleermuizen en ze eten echt suiker. Ik twijfelde ook maar de manier van vliegen deed me er aan denken toen er een paar aan het dak van de porch gingen hangen wist ik het zeker. Op de foto zetten zal moeilik worden want ze vliegen eg snel.

Vleermuizen of vliegende honden

Probeer de optie met een aantal foto'per indrukking.
Of nog lolliger, een filmpje

Een fijne zondag gewenst

Gaby

Hoi hoi,

Ziet er allemaal erg leuk uit.
We kunnen niet wachten tot volgend jaar oktober.
Willem ziet alleen die vleermuizen niet zo zitten, hij is al bang voor een gewone muis.

Geniet maar lekker, en maak maar veel foto's zodat wij ook mee kunnen genieten.

Groetjes

peter

Hoe is het afgelopen met die mensen op de klapstoelen in het vliegtuig?
De verkoudheid van Evert is onder controle?

nelleke

ik vind het leuk jullie verhalen te lezen, maar van die suiker snap ik niets. Jij John mag geen suiker. Evert houd van suiker, maar wat heeft dat met vleermuizen te maken en dan nog wat vleermuizen houden toch van donkere ruimtes. Is het bij jullie altijd donker(grapje) De sneeuw hier is weer aan het smelten (overdag) en bevriest weer s'nachts. groetjes nelleke

John

De discusse gaat of vleermuizen van suiker houden, volgens de wikipedia eten ze alleen muggen enzo en eigenlijk moesten ze dat maar gewoon doen, maar ik zie hier duidelijk dat ze suiker lusten.

jan

mooi, jullie zitten al lekker te genieten zo te zien. lekker hoor. vleermuizen zijn overigens heel lekker mits goed bereid met een passende saus. hier in friesland is het maar niks, wat een hitte. heb vanmiddag maar het gras besproeid, het werd erg geel.verder gaat alles goed hier, een hele prettige vakantie daar.20.00 uur hier, we gaan eten, groetjes van carla

betref die vleermuizen:
Ze komen eigenlijk op nectar af.
Suiker is een vervanging van nectar.
Die nectar is van origine dan wel van caktussen (hoe zit het met de c en k?)
Met het halen van nectar worden dan weer die kactussen bevreugd.
Zo doende
Ik heb een wegcam gevonden op Curacao Beach bij het Spanish Water.
Waar is dat dan?
Op de foto's moet het in een baai zijn ten zuid oosten van C?

annie

Ziet er gezellig uit. Ik wilde wel dat ik even een kop koffie bij jullie op de weranda kon komen drinken. Hier lag vanmorgen weer sneeuw. Het is gelukkig al weer weg en nu schijnt de zon, maar het is wel koud.
Geniet maar lekker en ik kijk uit naar het volgende verslag en de foto's. En wat die vleermuizen betreft, lekker laten vliegen!! groeten van Aad