Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Binnenkort zullen wij vertrekken naar Curacao.
Als het lukt zal ik regelmatig een verslagje schrijven.
Waarschijnlijk zullen we dit jaar niet zo vaak internetverbinding hebben, maar ik zal mijn best doen.
Vanaf zaterdag zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en misschien ook wel foto's vinden, en via de kaart weet je altijdongeveer waarweons bevinden en waarwe zijn geweest!
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
John
Hallo lieffies,
Leuk idee om te gaan curabloggen!
Met al die sneeuw en regen in Nederland klampen we ons vast aan elk verhaal, als er maar veel zonnestralen en zo in voorkomen.
Succes met de voorbereidingen van de reis. De koffers staan al klaar? :)
Ja, ja, pak die zon en schoonheid maar van dat prachtige eiland.Jongens geniet ervan, doe ik het ook op afstand.
Goed idee
Ik hoop dat je regelmatig tijd vindt.
De foto's zie ik graag.
Groetjes
Leuk!! We gaan jullie volgen
Wij wensen jullie veel reisplezier en natuurlijk veel genot!
Mocht het internet bij ons het blijven doen dan zullen wij jullie verrichtingen volgen en natuurlijk van reacties voorzien..
En een bericht voor Evert: mocht je failliet geraken wat betreft Antilliaanse guldens dan kun je ons bellen en dan zullen we inzamelingsactie voeren onder motto: “help Tante Bastella de overtocht maken..”
Heel veel plezier, geniet ervan en leuk dat we jullie kunnen volgen. Fijn hoor naar de zon. Maar vergeet niet: het is hier ook al langer lig!!
Uiteraard doen wij mee met de inzamelingsactie voor Tante Bastella.
Groeten aan de flamingo's
Hee liefies, heel veel plezier! Geniet ervan.
Ook ik maak geld over, want anders dan krijg ik klappen van tante Bastella.
Hayat